divendres, 8 d’abril del 2011

"El Barça apallisa al Shaktar Donetsk en els 4rts de final"

titular

El F.C.Barcelona va tenir un bon començament de partit, perquè al minut 2 ja guanyava per 1-0 amb un gol del "Papaito Iniesta" i desprès en el minut 33 alves d'una passada espectacular d'Iniesta va fer el segon i la primera part va acabar així amb un 2-0 guanyant pel Barça. Desprès a la segona part una jugada de còrner que va acabar fulminant Gerard Piqué en el minut 53.Desprès en una falta comesa pel Barça Iniesta va forçar la targeta groga per perdres el partit de tornada i passar a semifinals sense targetes. Llavors el Shaktar va treure la falta i va marcar Rakitsky en el minut 59 per part del Shaktar,i justament desprès Messi es va fotre una cabalcada per la banda dreta i va fer una passada a Keita que va fulminar per l'escaira al porter del Shaktar al minut 61.Keita va fer el 4-1 i al minut 86 Xavi des d'una passada d'Alves va fer el 5-1 i sentenciara el partit.