dilluns, 4 d’abril del 2011

"Les reaccions de Stoner i Rossi després del seu incident a Jerez"

Las reacciones de Stoner y Rossi tras su incidente en Jerez

Casey Stoner (Repsol Honda), que arribava a Jerez com a líder del Campionat, i el nou vegades campió del món Valentino Rossi (Ducati Team), s'han vist embolicats en un incident a la cursa de MotoGP disputada aquest diumenge a Jerez que ha apartat l'australià de la prova.

Stoner rodava en segona posició quan l'italià, que circulava darrere, ha intentat una maniobra al final de recta, ja entrant en la corba un. El pilot de Ducati ha superat Stoner, però immediatament després ha perdut el control de la seva moto provocant una col.lisió que els ha portat a tots dos a terra. Rossi ha pogut tornar a pujar a la seva moto i continuar en cursa, recollint 11 punts després de remuntar posteriorment fins a la cinquena plaça. Aquestes són les reflexions dels dos pilots després d'haver-se trobat en boxes i que Rossi assumís tota la responsabilitat pel que ha passat.

"He fet una bona sortida i la moto anava molt en les primeres voltes. Després els pneumàtics han començat a moure's una mica i he intentat conservar-los en cas que tornés a ploure" ha dit el pilot de Repsol Honda. "Rossi ha arribat fins a mi i m'ha passat per l'interior però després no ha pogut mantenir-se sobre la moto i m'ha envestit. No ha estat el millor dia per a nosaltres, sens dubte, després d'un bon cap de setmana. Estem molt decebuts amb aquest resultat. Crec que hauria estat allà davant al final, perquè ha estat una carrera llarga amb moltes caigudes, per això m'ho estava prenent amb calma ".        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada