dimecres, 6 d’abril del 2011

"El Reial Madrid apallissa al Totthenam als 4rts de Final"

Los jugadores del Real Madrid celebran el tanto de Di María frente al Tottenham.

Ahir el Reial Madrid va guanyar per 4-0 a un Tottenham que als 15 minuts de joc ja jugava amb 10 jugadors. Emmanuel Adebayor al minut 4 va fer el primer gol, després el jugador del Tottenham Peter Crouch va ser expulsat en el minut 15 per doble groga per l'arbitre Felix Brych. La primera part va acabar 1-0 però el jugador Pepe es perdrà el pròxim partit d'anada contra el Tottenham per fer-li una entrada al jugador revel·lació Gareth Bale.
La segona part va ser més bona per part del Reial Madrid,un altre cop Emmanuel Adebayor va marcar el segon gol pero una passada de Marcelo que va fer el segon al minut 56, desprès Angel Di Maria  va fer un golaç per tota l'escaira en el minut 71, Cristiano Ronaldo a pase de Kaka'va fer el quart per sentenciar el partit amb un gol de bolea.Al final el partit va acabar 4-0.