divendres, 1 d’abril del 2011

"A Sepang podem tenir una altra bona carrera"


Fòrmula1:  El pilot anglès de McLaren Lewis Hamilton va assegurar que Sepang és un circuit que li "encanta", ja que és "gran, ràpid i ample" amb algunes corbes "molt exigents"d'alta velocitat de manera que va pronosticar "una altra bona carrera" per a la escuderia britànica en el traçat malai, segona cita de l'any.

"Sepang és un circuit que m'agrada molt, és gran, ràpid i ample, amb algunes corbes molt exigents d'alta velocitat, on pots treure molt temps si ets capaç de treure el màxim profit del cotxe", va assenyalar. "Després del ritme que mostrem a Melbourne, crec que podem tenir una altra bona carrera a Malàisia", va vaticinar en declaracions facilitades pel seu equip.

Hamilton, que va definir Albert Park com "un gran circuit", ha apuntat que és a Sepang és on les diferències entre els cotxes "comencen a ser més clares". A més comentar que està "molt ansiós" per utilitzar el KERS i el DRS i creu que tots dos sistemes faran que els cotxes siguin "sensacionals" especialment en la qualificació.

"L'equip ha estudiat la fallada en el sòl que experimentem a Melbourne: sembla que la unió amb el xassís estava danyada i el dany semblava bastant dolent al final de la carrera ", ha indicat. "Va ser bo veure que el cotxe podria suportar aquest tipus de càstig, però, tot i així, estic desitjant tenir una carrera més senzilla a Malàisia la setmana que ve", va reclamar.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada