dilluns, 4 d’abril del 2011

"El Villarato va donar el dissabte el tir de gràcia el Madrid"

El tractament desigual del Villarato en la jornada de dissabte va malament tant en el si del club com entre l'afició blanca. Sense deixar de reconèixer que el partit del Madrid no va ser bo davant l'Sporting, hi ha dues jugades al Bernabéu durant la primera part que podrien haver canviat el destí d'aquesta Lliga.
Al minut 42, Granero va botar un córner des de l'esquerra de l'atac madridista, Albiol va saltar de cap però no va tocar la pilota i Lora, que no esperava la sentència, va interceptar la pilota, claríssimament i estenent el braç expressament, amb la seva mà esquerra en l'àrea petita. González González, que arbitrava per primera vegada el Reial Madrid, estava col.locat a la posició correcta. Va fer els ulls grossos. Error greu.
Però abans, al minut 2 de partit, el col.legiat Castellà-Lleonès anul.lar un gol de Carvalho en interpretar que la pilota que li va posar Albiol havia sortit per la línia de fons. El reglament dictamina que en cas de dubte, l'àrbitre i linier han de deixar seguir la jugada. No obstant això, en aquesta jugada cap repetició de televisió demostra que la pilota hagués sortit. Aquest gol, només començar el partit, hauria obligat l'Sporting a plantejar el xoc de manera molt diferent.Però la gota que va fer vessar el got es va produir a El Madrigal. Ramírez Domínguez va donar per vàlid el gol de Piqué en el minut 67, quan es va ajudar del braç esquerre per controlar una pilota pentinat per Busquets en un córner. Hi ha una altra jugada que no ofereix dubtes, però de nou la balança es desnivella a favor del Barça en un estadi complicat. Com va passar a València, en la jornada 26 amb Iturralde, màxim exponent del Villarato, al comandament (el mateix que escamotejar el penal de Valdés Cristiano aquesta temporada al Camp Nou).

El col.legiat basc va anul.lar un gol a Jordi Alba en una posició que semblava reglamentària quan el resultat era d'empat a zero. Messi va marcar el gol de la victòria al 77 '.I al Camp Nou també ha hagut empentes com el de Pérez Lasa en la jornada 17 ª davant el Llevant. L'àrbitre no va assenyalar un dels penals més clars d'aquesta Lliga. Abidal va escombrar a Juanlu dins de l'àrea quan el resultat era 0-0. El xoc va acabar 2-1 a favor dels culers ...